Welkom
Onrust bij Packo Zedelgem
 In Packo Zedelgem is onrust ontstaan nav van het ontslag van 8...
30/01/2018
De syndicale premie
 Begin november betaalt ABVV-Metaal een syndicale premie van 120 euro...
02/11/2017
onze sociale zekerheid in gevaar!
16/02/2017
Alliance Wevelgem gaat dicht
Op een speciale ondernemingsraad werd deze morgen de volledige...
11/10/2016
Benefiet voor kankerpatiëntje Orlin op 24 september in Brugge
Fight for Orlin is een benefiet dat wordt georganiseerd op 24 september in...
19/09/2016

ABVV Metaal West-Vlaanderen verdedigt de belangen van de werknemers tewerkgesteld in bedrijven die producten maken van metaal of kunststoffen, die machines of vervoermiddelen bouwen en die sterk staan in elektronica, elektrotechniek, informatica, telecommunicatie en medische technologie, of die behoren tot de garagesector, elektriciens, edele metalen, metaalhandel, koetswerksector, sector van de recuperatie van metalen, non-ferro.

De navigatiebalk bovenaan de site zal u leiden langs nuttige informatie omtrent arbeidsvoorwaarden in de verschillende metaalsectoren. Ook info omtrent ziekte, werkloosheid, arbeidsongeval, feestdagen ….. kan je hier vinden.

Verder vind je op de site de coördinaten van de kantoren en het personeel dat je kan helpen met je sociale problemen. Neem gerust contact. De provinciale afdeling is onderverdeeld in regio's. U vindt de contactgegevens terug van de afdelingssecretariaten onder 'contact'.

Privacy is en blijft ons hoogste goed!

Naar aanleiding van de GDPR (de nieuwe Europese Wetgeving rond bescherming van data) gaan wij met veel zorg om met jouw gegevens. Wilt u graag meer lezen hierover? Dat kan via deze link: Privacy disclaimer ABVV Metaal